Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia miękki kurczak jak z chińskiej Re: miękkichi

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: miękkichi

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nas
k.org.pl!news.germany.com!postnews.google.com!m73g2000cwd.googlegroups.com!not-
for-mail
From: "Remol" <r...@p...fm>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: miękkichi
Date: 19 Nov 2006 06:48:53 -0800
Organization: http://groups.google.com
Lines: 26
Message-ID: <1...@m...googlegroups.com>
References: <1...@b...googlegroups.com>
<ejoama$rss$1@atlantis.news.tpi.pl> <ejob3m$rss$2@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 81.190.101.169
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1163947739 3481 127.0.0.1 (19 Nov 2006 14:48:59 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Sun, 19 Nov 2006 14:48:59 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <ejob3m$rss$2@atlantis.news.tpi.pl>
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT
5.1),gzip(gfe),gzip(gfe)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: m73g2000cwd.googlegroups.com; posting-host=81.190.101.169;
posting-account=Qw670gwAAAD0_U_nKRB9IbcNjOS8H2vN
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283322
Ukryj nagłówki


Konrad Kosmowski napisał(a):
> Na koniec zalać sosem:
> - pół szklanki ciepłej wody
> - łyżka mąki ziemniaczanej
> - łyżka mąki kukurydzianej
> - dwie łyżki sosu sojowego
> - łyżeczka MSG (glutaminian sodu, niektórzy nie stosują, ale jak
> chcesz mieć tak jak w restauracji to na 100% sypią tam tego sporo)
> - łyżeczka sosu ostrygowego
>

Chciałbym zrobić kurczaka w sosie słodko kwaśnym tylko że ten sos
jest czerwony a ztego co piszesz nie wiem czy taki kolor wychodzi.
No i skąd wziąść ten glutaminian sodu??
Sos ostrygowy chyba w supermarkecie
Warzywa kupuje mrożone (mieszanka chińska ok. 3 - 4 zł w
zależności od firmy)
Nie kupuje surowych warzyw bo za dużo z tym kłopotu z kupnem
krojeniem w paski po chińsku no i też z tego powodu, że to wychodzi
dużo drożej a mieszanka mrożona wydaje mie się, że nie wiele
odbiega
A tak wogóle może ma ktoś jakiś przepis na kurczaka w sosie słodko
kwaśnym
Wszystkim wielkie dzięki

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.11 anatol
18.12 Remol
19.12 Konrad Kosmowski
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?