Data: 2005-11-30 19:21:33
Temat: Re: muszle Agnesi
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gosia Plitnik" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dmkt5l$fjl$1@news.onet.pl...
> Odkopałam makaron Agnesi, wielkie muszle i nie bardzo wiem co najlepiej do
> nich włozyc.Obawiam sie, ze jak napakuje mielone miecho, to sie
> rozpackaja.Ma ktos doswiadczenie z takim makaronem?Z gory pieknie dziekuje
>
> G
Ja "pakowałam"
- pieczarki, cebula, kukurydza plus ser żółty tarty
- brokuły, czosnek, feta
- szpinak, ricota (o ile mnie pamięć nie myli)
- mięso mielone, cebula, sos pomidorowy na gęsto raczej to było plus ser
żółty
Makaron wcześniej gotowałam, potem z nadzieniem zapiekałam w piekarniku.
Smaczne choć pracochłonne.
Anet i śledzie (tyle było postów, że nie mogłam się oprzeć)
|