Data: 2003-10-09 18:16:56
Temat: Re: napoleonek
Od: "walkie!" <walkie_precz_ze_spamem@wroclaw_tu_cos_do_wywalenia.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Maria napisał:
> Moja babcia robila najlepsze kremowki jakie w zyciu jadlam. A jesli
> chozi o krem, to byl budyniowy: mleko gotowane z zoltkami (duzo),
> cukrem, wanilia i maka.
> W Krakowie pyszne (IMO) kremowki sa w Czarodzieju, gdzie na kremie
> budyniowo-zoltkowym jest warstwa bitej smietany i dopiero przykryte
> francuskim ciastem. Bardzo dobre.
>
> Pozdrawiam
> Maria
>
A najwstretniejsze w Kamie - smakuja jakby ktos pol kostki masla
przelozyl ciastem francuskim pieczonym na bazie papieru.
--
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://walkie.cegla.art.pl
Nawet ząb bywa wstawiony!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Justyna - walkie!
http://shanties.art.pl
http://www.banana.szanty.pl/przs/grupa/index.php?act
ion=pokaz&id=25
|