Data: 2009-06-01 08:08:23
Temat: Re: noze kuchenne - roznice
Od: "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Sun, 31 May 2009 21:52:44 +0200, Zbyszek napisał(a):
>
>> Dnia 31-05-2009 o 20:52:18 adam <a...@p...onet.pl> napisał(a):
>>
>>> Witam,
>>> Chce kupic zestaw nozy kuchennych. Zauwazylem ze, np. Zepter
>>> produkuje noze
>>> z zabkami a wiec takie, ktorych nie trzeba ostrzyc. Inni producenci
>>> oferuja
>>> traducyjne ostrza.
>>> Ktore rozwiazanie polecacie
>>
>> mam kilka nozy tzw. laserowych nie wymagajacych ostrzenia minizabki
>> maja. No i tradycyjne w tym nóż szefa Amefy.
>
> Mam kilka noży Nirosta i nie jestem zachwycona - ciężkie, grube,
> sztywne, nieelastyczne ostrza. Lubię noże o lekkich, cienkich,
> giętkich ostrzach.
które ja odradzam, te noze jak chińskei miecze są kompletnei do dupy.
nóż ma być cięzkim, sztywny i dobrze wyważony.
|