Data: 2001-08-29 11:56:57
Temat: Re: o pierogach z mięsem i kapustą.
Od: "Wknpim" <d...@p...gdansk.sdi.tpnet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik AgataW <a...@g...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9mii8f$72p$...@h...uw.edu.pl...
> "Wknpim" <d...@p...gdansk.sdi.tpnet.pl> wrote:
>
> >Tylko to mięsko to jaki tam ma być? Mielone surowe i podsmażone,
ugotowane,
> >zmielone i podsmażone?
>
> ugotowane, zmielone i cały farsz solidnie doprawiony podsmażyć.
> Bez szczególnego tłuszczy, niech syczy i się popraża a ty
> mieszaj. Chwilę na małym gazie. Farsz u mnie przypomina pacię ze
> względu na drobne bardzo poszatkowanie wszystkiego. nic tu się
> nie ciągnie.
>
to ja będę robić :-))))
Wkn
|