« poprzedni post | |
Date: Fri, 18 Jul 2003 12:38:12 +0200 From: "Artur Nowacki @ Work" <a...@l...home.pl> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ocet balsamiczny References: <bf86fb$5vo$1@news.onet.pl> <bf886p$irt$1@atlantis.news.tpi.pl> <3...@n...home.net.pl> <3...@u...fu-berlin.de> <3...@n...home.net.pl> <1fyalch.88frjd1nwsf88N%wlos@tele.com.pl> In-Reply-To: <1fyalch.88frjd1nwsf88N%wlos@tele.com.pl> Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit NNTP-Posting-Host: 213.76.63.136 Message-ID: <3f17cd5e$1@news.home.net.pl> X-Trace: news.home.net.pl 1058524510 213.76.63.136 (18 Jul 2003 12:35:10 +0200) Organization: home.pl news server Lines: 20 X-Authenticated-User: artnow.ld Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.ipartn ers.pl!news.home.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:165211 Ukryj nagłówki Dnia *2003-07-18 12:29*, Użytkownik *Wladyslaw Los* siedząc i dłubiąc w |
Zobacz także