Data: 2006-09-20 14:50:54
Temat: Re: oliwa aromatyzowana- jak?
Od: notujaca <n...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Als napisał(a) 20/09/2006 13:38:
> Dnia 19 Sep 2006 23:56:55 -0700, t...@w...pl napisał(a):
> Małe pytanko do Ciebie bym miał - co podać jako (chyba) włoską przekąskę.
> Jadłem kiedyś coś takiego w restauracji włoskiej właśnie. Jakiś specjalny
> rodzaj chleba maczany w oliwie i ... jeszcze czymś, było to ciemne i
> kwaskowate w smaku. Myślałem, że to ocet balsamiczny, ale po próbach
> domowych z oliwą i takim octem okazało się, że całość jest gorzka (a w
> restauracji nie była). Co to więc było to coś?
Hmm ale ocet balsamiczny nie powinien być gorzki... raczej słodkawy. Może
miałeś kiepski ocet?
--
pzdr notująca
krytyk rzeczywistości
|