Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia parowki... Re: parowki...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: parowki...

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news2.onet.pl!newsfeed.silweb.pl!pol
sl.gliwice.pl!not-for-mail
From: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: parowki...
Date: Fri, 7 Oct 2005 07:27:19 +0200
Organization: Politechnika Slaska, Gliwice
Lines: 31
Message-ID: <di50vl$2lq$1@polsl.gliwice.pl>
References: <di3kdp$1rc$1@inews.gazeta.pl> <1...@i...from.poznan>
<di3oo7$34d$1@atlantis.news.tpi.pl> <di3pfk$pme$1@nemesis.news.tpi.pl>
<di3qho$tf5$1@news.onet.pl> <o...@i...from.poznan>
<di3s0f$gta$1@atlantis.news.tpi.pl> <17gu6xt7d1x5t$.dlg@iska.from.poznan>
NNTP-Posting-Host: 213.227.72.169
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: polsl.gliwice.pl 1128662837 2746 213.227.72.169 (7 Oct 2005 05:27:17 GMT)
X-Complaints-To: n...@p...gliwice.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Oct 2005 05:27:17 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249501
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Lia" <L...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:17gu6xt7d1x5t$.dlg@iska.from.poznan...
> Dnia 2005-10-06 20:59:51 w sprzyjających i niepowtarzalnych
okolicznościach
> przyrody grupowicz *maf* skreślił te oto słowa:
> > Dobre parowki robia
> > takze zaklady w Krotoszynie. Ja kupuje u "Bystrego" ze Swarzedza, ktory
> > dostal medal w zeszlym roku na Polagrze za "biala kielbase" /biala po 10
do
> > 12 zl za kg/.
>
> Może ktos skorzysta, ja nigdy nie lubiłam białych parzonych. Ale za to
> przekonałam się do białej polskiej surowej - a że jest droższa od zwykłych
> białych... mimo że jest polska, a nie importowana - cóż, ja uważam że za
> jakość się płaci, i tyle.
>
Dokladnie tak .. Biala parzona siakos mi nie podcghodzi wogole . Twarda .
lykowata .. sucha (a kupowalem w roznych sklepach . od roznych producentow)
a biala surowa ... mniam . jak sie ja "upiecze" z odpowiednimi dodatkami
(czosnyczek , lisc laurowy , siele angielskie , gorczyca biala , tymianek ,
pieprz , cebula , jalowiec , polac troszku olejem - piec w 180-ciu stopniach
. zeby lekko "bulbala" . w naczyniu zaroodpornym , pod przykryciem przez
jakies 1,5 godziny .. potem mozna na kfilke odkryc zeby z wierzchu podpiec
.)
Pycha .. na obiadek .. Moja Kobieta robi na swieta .. potem jemy to z
chrzanem swierzo tartym (najlepiej swpim jesli ktos ma cierpilwosc hie hie
hie)
POzdrawiam zyczac smacznego
Kondziorek

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.10 maf
07.10 bib
07.10 maf
07.10 Robert
07.10 Kondziorek
07.10 Kondziorek
07.10 Marek W.
07.10 Lia
07.10 maf
07.10 Maciej Jastrzebski
07.10 Marek W.
07.10 Marek W.
07.10 Kondziorek
07.10 Marek W.
07.10 Catalyst
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"