| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lub lin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pieczone: karkowka i boczek Date: Tue, 04 Nov 2003 15:35:43 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 10 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <bo85dt$e5i$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1067956204 21585 212.182.104.10 (4 Nov 2003 14:30:04 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 4 Nov 2003 14:30:04 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:178531 Ukryj nagłówki Witam - ja robie to tak - w cieplej wodzie rozpuszczam tyle soli az wyplynie na | |
Zobacz także