Data: 2004-12-29 12:53:03
Temat: Re: pierogi technika wyrobu (pytanie)
Od: "gdaMa" <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "freda" <f...@p...fm> napisał w wiadomości
news:cqu89q$1lbo$1@news2.ipartners.pl...
> > Wiecej miecha pchac trzeba!
> >
> no własnie ze nic nie wyplywa- woda jest klarowna
> one robia sie jakies plaskie
> ciasto tez nie pęka a przed ładowaniem farszu kieszonka jest naciagnieta i
> laduje duzo do pierozka
> wiekszosc moich treningow wykonywalam na pierogach ruskich
Może razem z farszem pchasz do środka pieroga za dużo powietrza? Przy
gotowaniu farsz sie ubija, powietrze uchodzi i zostaja flaki ;-)
--
Pozdrawiam,
gdaMa (Magda)
adres nadawczy to spampułapka... odbieram z mmmki(małpa)wp(kropka)pl
|