Data: 2003-05-23 17:51:40
Temat: Re: poradniki, ksiazki, podreczniki
Od: "agatka" <a...@g...univ.gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "PrzemekK" <smeno@tlen..pl> napisał w wiadomości
news:balmcn$bs9$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam czytajacych (piszacych tez)
>
> Z jakich ksiazek korzystaliscie na poczatku swojej przygody z kuchnia,
badz
> tez do jakich pozycji siegacie obecnie gdy wkraczacie w nowy, nieznany wam
> dotychczas obszar gotowania?
> (oczywiscie poza ta grupa :-) )
> Mam na mysli wydawnictwa papierowe.
wiec z papierowych to najpierw "dobra kuchnia" 1972 (piersza jajecznice z
niej robilam hihih)
gruby zeszyt z przepisami mojej mamy, teraz tworzy sie moj ;)
i ostatni swiateczny prezent Kuchnia Polska, niby ok ale jak sie wczytalam
to tam duzo przepisow jest zagotowac, usmazyc upiec bez podanego np. czasu
ile to ma sie robic.Mam nadzieje ja zglebic cala za czas jakis:)
--
pozdrawiam
***agatka****
|