« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!orion.cst.tpsa.pl!news.tpnet.pl!not-for-mail From: "Martucha" <c...@m...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <8jvdiq$ogr$1@info.cyf-kr.edu.pl> Subject: Re: potrawy z prodiża Lines: 20 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 Message-ID: <EAY85.22310$Qw1.543631@news.tpnet.pl> Date: Thu, 06 Jul 2000 09:47:16 GMT NNTP-Posting-Host: 212.160.56.157 X-Complaints-To: a...@t...pl X-Trace: news.tpnet.pl 962876836 212.160.56.157 (Thu, 06 Jul 2000 11:47:16 MET DST) NNTP-Posting-Date: Thu, 06 Jul 2000 11:47:16 MET DST Organization: TPNET - http://www.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:30623 Ukryj nagłówki Ja tez przez dlugi czas uzywalam prodiza (okraglego) i przyznam szczerze, ze |
Zobacz także