Data: 2001-04-02 15:14:48
Temat: Re: problem z masą do ciasta
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "DD" <d...@p...com> napisał w wiadomości
news:9a9dut$v4k$1@slimek.man.lublin.pl...
>
> Użytkownik "kasiek" <k...@w...ps.pl> napisał w wiadomości
> news:9a9ch5$m04$1@zeus.man.szczecin.pl...
> > zapomniałes dodac o jakiego typu masy Ci chodzi. serowe? budyniowe? na
> bazie
> > masła? a może z bitej smietany? a może śmietanowe?
> > pozdrawiam
> > kachna
> chodzi o masy na bazie masła (żółtka, cukier, piana z białek, masło,
aromat)
>
hmm... ja do masy używam masmixa... zresztą zajrzyj do moich przepisów na
torty... masa kawowa jeszcze nigdy nawet nie próbowała mi się zważyć, a
cytrynowa - no cóż miała skłonności do tego by nie wchłonąć soku z cytryny,
ale ważyć się - co to to nie... hmm... zawsze nadawała się do położenia na
torcie... ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|