Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia proszę o uzupełnienie przepisu na pierniczki Anki Re: proszę o uzupełnienie przepisu na pierniczki Anki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: proszę o uzupełnienie przepisu na pierniczki Anki

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net
.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for-m
ail
From: Tatiana <y...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: proszę o uzupełnienie przepisu na pierniczki Anki
Date: Wed, 13 Dec 2006 11:40:45 +0100
Organization: Czarodziejka
Lines: 20
Message-ID: <1sx31bjixcrdd$.dlg@tatiana.pl>
References: <elm1nr$8s9$1@inews.gazeta.pl> <1wy2r0j3iuil1$.dlg@czarodziejka.net>
<elm8gg$r3m$1@atlantis.news.tpi.pl> <1...@c...net>
<elok9l$c0e$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: c40-122.icpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: opal.icpnet.pl 1166006445 3804 62.21.40.122 (13 Dec 2006 10:40:45 GMT)
X-Complaints-To: a...@i...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 13 Dec 2006 10:40:45 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Czarodziejski Czytnik Ti`Any
X-Face: ;#oXQXnVjqm^A:5A;w'V&LbdH98rO?`v2zSbU_-"q69Q56B<"^YU/9dkn93Qf\vhT$r]zk0
p`u#c%r~,f!HzdiU|Nz5I6/J|q4Mg,G.tKa\i7@d~<JF=9bV:=v5lN9b<H101EJH'1UMqc,TidQD01
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
X-Beer: Czarna Fortuna
X-User: Ti`Ana
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:285646
Ukryj nagłówki

Dnia Wed, 13 Dec 2006 11:20:33 +0100, Waćpanna lub waćpan Gocha, w
wiadomości <news:elok9l$c0e$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co następuje:

>>> Jak osobno wlejesz karmel (niekoniecznie gorący) a potem resztę płynnych
>>> składników to też jest OK, a unikniesz "burzenia".
>> Ale nie będę miała tego w stu procentach połączonego.
> A to stuprocentowe połączenie gwarantuje powodzenie wypieku? Przecież i tak
> łączysz później składniki płynne z sypkimi i wyrabiasz ciasto. No i dlaczego
> to ma być "ekslusiv", moim zdaniem to "standard"?

Ekskluziw, bo nie było tego w oryginalnej wersji przepisu.
Dlaczego zależy mi na całkowitym połączeniu? Bo uważam, że tak jest lepiej,
nie ma przez to problemów z grudkami etc. Nie mówię, że Twoja metoda jest
zła, tylko mnie się bardziej podoba moja. Może ma na to wpływ ten apetyczny
wygląd masy karmelowo-miodowo-tłuszczowej i zapach, jaki roznosi się przy
ich połączeniu i podgrzewaniu.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię... na rękach!
W objęciach ich możesz czuć się wielka, wielka..."

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?