Data: 2007-10-18 15:22:23
Temat: Re: przecier (koncentart) z pappryki
Od: xxxx <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Był 18 październik 2007 roku (czwartek) gdy o godz. 17:03, wszystkim znany
*Panslavista* napisał(a):
> "xxxx" <a...@w...pl> wrote in message news:1eakzc3y8d0wq.dlg@axxa.post...
>> Witam
>> Kupiełm kiedyś pastę z papryki słodkiej z dodatkami: papryki ostrej
>> bakłażanów, pomidorów a własciwie czyba jakiegoś koncentartu z pomidorów,
>> soli i czegoś tam jeszcze. Posiadało to konsytencję koncentratu
>> pomidorowego i było w słoiczku. Jako ze bylo to dosyć drogie a papryki
>> teraz ci pod dostatkiem chciałbym zrobic coś takiego.. na poxniejsze
> czasy.
>> Nie wiem jednak jak to się robi (gotuje, smaży) i przeciera .. itd itp.
>> Moze ktoś pomoże.
>
> Musisz być jak Danuśka z Krzyżaków, co to orzechy z łupy dupała...
Jak dostanę ten przepis to mogę byc i Danuśką. Nie wiem jak to zrobię bo
najtrudniej będzie z dziurką .. ale o to bede sie martwił się poźniej. :-)
--
Pozdrawiam
|