Data: 2001-12-06 13:38:52
Temat: Re: przyczyna zakalca?
Od: "Nea" <n...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Monika" <m...@a...net> napisał w wiadomości
news:9unpo6$204s$1@pingwin.acn.pl...
> Czy przyczyna powstania zakalca może być to, że wyjęłam ciasto z gorącego
> piekarnika zamiast zostawić w uchylonym? Ciasto pięknie urosło, ja wyjęłam
i
> poszłam a jak wróciłam to było oklapnięte a cały środek to jeden wstrętny
> zakalec. A miało być pyszne bananowe wg przepisu z tej grupy. Nie wiem co
> mnie podkusiło z tym wyjmowaniem, nigdy wcześniej taak nie zrobiłam:(
> Pozdrawiam,
> Monika
nie martw sie Moniko zakalce zwykle sa bardzo dobre, przynajmniej mi bardzo
smakuja;)))))
pozdrooffka
NeeA
|