Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe
ed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Prawusek" <p...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie
Date: Sun, 1 Oct 2006 10:23:11 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 22
Message-ID: <efnu2s$6lj$1@nemesis.news.tpi.pl>
References: <ef38m6$g18$1@news.onet.pl> <ef3fhj$tbe$1@opal.icpnet.pl>
<ef6apv$ef6$1@news.onet.pl> <efd418$k8c$1@opal.icpnet.pl>
<efjqu0$7g8$1@news.onet.pl> <efl48c$3p8$1@opal.icpnet.pl>
<eflecp$7j8$1@news.onet.pl> <efmehd$o5i$1@opal.icpnet.pl>
<efnq18$u8p$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: abbq7.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1159691164 6835 83.6.206.7 (1 Oct 2006 08:26:04 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 1 Oct 2006 08:26:04 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Antivirus: avast! (VPS 0639-4, 2006-09-29), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:279197
Ukryj nagłówki


"ABC" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:efnq18$u8p$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał w
> wiadomości news:efmehd$o5i$1@opal.icpnet.pl...
>>> nigdy nie daję chleba i jest super , właśnie kisze drugi słój
>>
>> Super, to moze mój też się uda. A jak długo czekasz żeby się ukisił?
>>
>> Pozdrawiam
>> Barbara i Maleńka
> 5 dni, ale temperatura była w granicy 25-27 stopni, wyszedł super, potem
> zlałem do butelek i jest w lodówce ( czeka na dalszy ciąg :) )
> Jędrek

No to masz przepis na barszcz ukrainski "Kozacki" - rozpisany "na łebka",
gdy zrobisz wyciąg z papryki i zasmażycz koncentrat pomidorowy to dodajesz
trochę kwasu z buraków, a na końcu do całości też - aż do uzyskania
odpowiedniej kwasowości, można też dodać kwasu z kiszonych ogórków...


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
01.10 Barbara K.
01.10 Prawusek
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?