Data: 2005-09-20 10:58:55
Temat: Re: pstrag w folii
Od: "batory" <b...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lukasz" <f...@a...kjh> napisał w wiadomości
news:188ab$432fe857$3eb35603$28318@news.chello.pl...
> ...
> > Tatiana wrote:
> >
> >> Posol i usmaż, wyjdzie IMO smaczniejszy :)
>
> raczej chce wykorzystac piekarnik w necie czytalem natrzec sola pieprzem
> skropic cytryna chyba troche masla wlozyc do srodka zawinac w folie i do
> piekarnika na 20-30 minut.Wkladac to maslo do srodka ?. :)Folia nie przywze
> do blachy ? czy moze blache olejem wysmarowac ?.Zobaczymy co wyjdzie napisze
> wieczorem bo pstrag bedzie na kolacje oby w koszu nie wyladowal po pierwszym
> kesie :).Licze na wasze podpowiedzi zaczne pieczenie kolo 18 tak wiec
> jeszcze sporo czasu :).
>
Masełko do środka - ja bym dała. Folia nie przywrze, nie trzeba smarować.
Powodzeniw i smacznego
|