Data: 2005-09-20 11:11:31
Temat: Re: pstrag w folii
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <9d876$432fdf4a$3eb35603$26448@news.chello.pl>,
"Lukasz" <f...@a...kjh> wrote:
> Witam mam pstraga i piekarnik elektryczny nie mam bazylli tymianku itd sol
> pieprz papryka standard.Na gotowaniu zupelnie sie nie znam(co ugotuje jest
> niesmaczne :) ) ale dzis naszla mnie ochota na sprobowanie pstraga nigdy
> wczesniej go nie jadlem.Jak przyrzadzic zeby wyszedl smaczny jaka
> temperatura termoobieg czy nie ? jakie przyprawy z soli pipeprzu papryki
> majeranku chyba tylko to mam :) ile piec ?.
Spróbuj go ugotować w krótkim smaku. Bez specjalnych przypraw, po co
psuć delikatny smak szlachetnej ryby?
Władysław
|