Data: 2014-05-30 13:05:56
Temat: Re: pstrąg zapiekany w chlebie
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-05-30 12:18, Chiron pisze:
>
>
> Fajnie, teraz przeglądam sobie to wszystko- i chyba dominującym
> uczuciem jest...przygnębienie własnym brakiem umiejętności kulinarnych.
To teraz wystarczy tylko odbić się od dna. ;)
> Dostałem sporo rad- ale nie wiem, czy będę je umiał dobrze spożytkować
A serio - jeśli na co dzień nie parasz się specjalnie kuchnią, to masz
dwie możliwości:
1. Zrobić coś naprawdę prostego, choćby sałatkę, grzanki i wino, ale
podać to ładnie i w odpowiednim klimacie (żeby nie powiedzieć z
francuska "entourage' u" ;) ).
2. Zaprosić ukochaną do dobrej restauracji.
Ewa
|