Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pytanie-jak zmiekczyc kotleta? Re: pytanie-jak zmiekczyc kotleta?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pytanie-jak zmiekczyc kotleta?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
sgate.onet.pl!newsgate.pl
From: m...@p...fm (M. A. K.)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pytanie-jak zmiekczyc kotleta?
Date: 6 May 2005 18:38:22 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 29
Message-ID: <8...@p...fm>
References: <d5fl8e$3r6$1@nemesis.news.tpi.pl>
Reply-To: "M. A. K." <m...@p...fm>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=Windows-1250
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1115397502 29095 213.180.130.18 (6 May 2005 16:38:22
GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 6 May 2005 16:38:22 GMT
X-Mailer: The Bat! (v3.0) Professional
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
X-Received: from dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl (dry125.neoplus.adsl.tpnet.pl
[83.24.210.125]) by www.poczta.fm (INTERIA.PL) with ESMTP id EFFC126F798
for <p...@n...pl>; Fri, 6 May 2005 18:38:06 +0200 (CEST)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:238920
Ukryj nagłówki

Witaj Joa,


> kotlecik był miekutki, jak to zrobic, pewnie jakas zalewa, bo normalnie to
> kotlet jest twardym. ma ktos przepis na zalewe,aby miesko zmiekło??

Tadeusz Pióro w "Przekroju" pisał niedawno o pieczeniu mięs w niskich
temperaturach - piecze się bardzo długo, za to mięso można jeść
łyżką...
W ostatnim numerze napisał:
"[...] Kto ma termometr do mięs - a nie jest to drogi gadżet - może
piec wołowinę w temperaturze 75 stopni tak długo, aż jej wewnętrzna
temperatura wyniesie 52 stopnie. [...] Konsystencja wołowiny tym
sposobem pieczonej będzie miłą niespodzianką".

--
Pozdrowienia,
M. A. K.


----------------------------------------------------
------------------
NAJTANSZY KREDYT mieszkaniowy w Polsce! 100 tys. zl juz od 333 zl
miesiecznie! Kliknij!
>>> http://clk.tradedoubler.com/click?p=20565&a=1029167&
g=1130041


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.05 Wladyslaw Los
06.05 Ewa (siostra Ani) N.
09.05 Joa
09.05 Waldemar Krzok
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6