Data: 2004-05-06 20:50:05
Temat: Re: rabarbar
Od: Ti`Ana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 6 May 2004 22:45:30 +0200, Waćpanna lub Waćpan *Ti`Ana*, w
wiadomości news:<news:15xm8tqnv4iou.dlg@czarodziejka.net> zawarł, co
następuje:
> Dnia Thu, 6 May 2004 21:35:10 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Hanna Burdon*, w
> wiadomości news:<news:c7e7fg$r7j$1@inews.gazeta.pl> zawarł, co następuje:
>
>> Ciasto wyszło bardzo dobre - mój mąż narzeka co prawda, że za mało
>> słodkie, ale przecież może sobie cukrem posypać, nie? ;-)
>
> Pewnie, że można. Pudrem z dużych ilościach. Tylko się potem nieestetycznie
> sypie wszędzie :)
>
>> A tak na przyszłość: ile to jest 1 proszek do pieczenia? Bo w tym
>> barbarzyńskim kraju na wyspie sprzedają proszek w plastikowych pudełkach.
>
> 16g. porcja na 0,5kg mąki
O. Poszłam do kuchni sprawdzić i teraz mam jakieś 18g. Dziwne...
Aha, to od firmy zależy... :) No ale średnia wychodzi tak 17g :)
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
http://pyrypy.poznan4u.com.pl/pyrypy.php?state=showu
ser&userid=39040
|