Data: 2004-01-22 20:31:34
Temat: Re: rosol
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "dorka" <d...@i...pl> napisał w wiadomości
news:bupaqt$10sv$1@mamut.aster.pl...
>
> Użytkownik "Basiek" <bkolodziej_nospam@eastwest_nospam_.pl> napisał w
> wiadomości news:bup6gm$ccq$1@topaz.icpnet.pl...
> > Czy orientujecie sie, czy mozna gotowac rosolek jednoczesnie na kurczaku
i
> > cielecinie?
> > Wczoraj taki ugotowalam i dzisiaj rano okazalo sie, ze juz zaczal
> babelkowac
> > :(
>
> Moze zostawilas w cieple z wloszczyzna w srodku. Kiedys tez tak mialam,
> zapomnialam wstawic do lodowki, garnek przykryty z zawartoscia stalsobie
na
> kuchni, a rano byl juz zbabelkowany, z lekka kwasny.
A wystarczyło tylko uchylić pokrywkę... :-(
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|