Data: 2006-04-05 00:21:33
Temat: Re: rostbef
Od: Magdalena Bassett <n...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Le mardi 4 avril 2006 ŕ 21:54:29, dans <e0uij7$74l$1@nemesis.news.tpi.pl> vous
écriviez :
>
>
>>Szczerze mowiac/piszac to pierwszy raz slysze, ze steki robi sie w
>>piekarniku...ale jak smakuja to zycze smacznego.
>
>
> Mozna robic steki w piekarniku z tego co sie chyba nazywa T-bone (bardzo
> gruby kotlet z koscia, za gruby aby usmaz
O nie, nigdy nie T-bone - to zbyt dobry stek, i nie kroi sie go w
plasterki, tylko podaje w calosci. Myslisz chyba o London Broil, ten
mozna robic pod opiekaczem w piekarniku i kroic w plastry, za duzy na
patelnie.
MB
|