Data: 2006-04-21 13:34:54
Temat: Re: ryz - podstawa zdrowej kuchni
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"1.org.pl Member" <3...@g...com> wrote in message
news:1145626448.769986.68610@j33g2000cwa.googlegroup
s.com...
"notujaca" <n...@g...pl> wrote in message
>Szybki sposób - gruba patelnia z gruba pokrywa, rozgrzac olej
>slonecznikowy,
>wsypac odpowiednia ilosc ryzu, lekko zrumienic mieszajac. Osobno zagotowac
>wode dodajac Warzywko firmy Kamis do smaku, zalac ryz, przykryc, postawic
>na
>malym palniku, po chwili ryz bedzie sypki i al dente... zastosowac dowolne
>miesko z planu na dany dzien surówke lub co kto tam ma...
ryz z miesem sie nie jada
ile to jest odpowiednia ilosc?
warzywko to chemia a fuu...
|