Data: 2006-04-21 13:37:59
Temat: Re: ryz - podstawa zdrowej kuchni
Od: notujaca <n...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a) 21/04/2006 15:34:
>
> "1.org.pl Member" <3...@g...com> wrote in message
> news:1145626448.769986.68610@j33g2000cwa.googlegroup
s.com...
> "notujaca" <n...@g...pl> wrote in message
>
>
>> Szybki sposób - gruba patelnia z gruba pokrywa, rozgrzac olej
>> slonecznikowy,
>> wsypac odpowiednia ilosc ryzu, lekko zrumienic mieszajac. Osobno zagotowac
>> wode dodajac Warzywko firmy Kamis do smaku, zalac ryz, przykryc, postawic
>> na
>> malym palniku, po chwili ryz bedzie sypki i al dente... zastosowac dowolne
>> miesko z planu na dany dzien surówke lub co kto tam ma...
>
> ryz z miesem sie nie jada
> ile to jest odpowiednia ilosc?
> warzywko to chemia a fuu...
???? Czyżby jakieś małe pomieszanie jaźni na grupie? Panslavista vel
1.org.pl?
--
pzdr notująca
krytyk rzeczywistości
|