Data: 2006-04-21 13:48:16
Temat: Re: ryz - podstawa zdrowej kuchni
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Aicha" <b...@m...pl> wrote in message
news:e2anhr$grl$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Panslavista" napisał:
>
>> gotowanie pare dób non stop czyli ze cztery dziewki kuchenne do
>> pilnowania.
>
> No to już wiem, po co Ci te cztery żony ;)))
>
> Pozdrawiam - Aicha
Nie czytaj psp, jeszcze nie uwiądłem. ;-P))))))))))))))))))))))))))))))
E tam, mam piekarnik-automat do chleba może służyc jako mieszadło takiego
bulionu...
Po odpowiedznim zgęszczeniu powstaje galareta (słona!) można zapakować w
folię aluminiową lub nawet nalać do twistów po koncentracie pomidorowym,
których nie wyrzucam i nie kupuję w puszkach...
|