Data: 2001-12-06 11:11:43
Temat: Re: sajgonki
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9unihs$e2j$...@n...onet.pl...
>
>
> Dzisiaj wieczorem będę robić te sajgonki...
> I mam pytanie techniczne kolejne...
> Czy sajgonki trzeba osączać na bibule po smażeniu?
Można osączyć, ale nic się nie stanie, jesli tego nie zrobisz. I tak będą
chrupki, a ponieważ krótko się smaża nie powinny mocno nasiąknąć tłuszczem
> Wczoraj tych w/g sassanach nie osączałam, ale może powinnam?
> Te wczorajsze miały jedną wadę... Były za wilgotne
Te nie są wilgotne i dlatego są pyszne z sosem tao tao chili słodko-kwaśnym
Wkn
|