Data: 2005-11-04 10:46:46
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: "Kondziorek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:5m9mm1lkrt53kq0mjlf4mftu1fh95vhvtr@4ax.com...
> >> >A tak juz BTW to zastanow sie najpierw czemu wedliny w calej unii
smakuja
> >> >tak samo (jedynie w Polsce jeszcze sie do norm Unii nie dostosowali)
> >> >
> >> To Ty jadles wedliny z calej Unii??
> >>
> >> Kot, co z niejednego pieca kielbasy jadal...
> >
> >Jadalo sie tu i uwdzie
> >Poza tym mam znajomych ktorzy jezdza po calym swiecie
> >I nie raz rozmawialismy na te wlasnie tematy
> >
> >Pozdrowienia
> >Kondziorek
>
>
> Ja sie dalej pytam - w CALEJ unii?? probowales wszystkich
> unijnych? Np we Wloszech?
>
> Pierz
> K.T. - starannie opakowana
1. pytasz pierwszy raz wiec nie dalej...
2. Wloskie regionalne (powtorze dla malo czytatych REGIONALNE) wyroby maja
swoj specyficzny niepowtarzalny smak
3. Polskie potrawy maja swoj niepowtarzalny smak i sa bardzo cenione na
calym swiecie
4. sprobuj szynki niemieckiej, angielskiej itp itd Roznicy nie zobaczysz
(oprocz powtorze REGIONALNYCH wyrobow)
5. Odnosze wrazenie ze jestem straszliwie nielubiany na tej grupie poniewaz
jesli cos powiem od razu spotykam sie z atakiem
Nawet jesli jest to na prawde dobry przepis (w najlepszym wypadku pozostaje
on calkowicie bez odzewu)
Wnioski?
|