| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: suszona kielbasa Date: Fri, 04 Nov 2005 12:07:32 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 17 Message-ID: <3...@u...de> References: <dkcsut$3fc$1@nemesis.news.tpi.pl> <dkd1c3$lh4$1@polsl.gliwice.pl> <dkd41a$rhk$1@nemesis.news.tpi.pl> <dkf22o$8uo$1@polsl.gliwice.pl> <4...@g...pl> <dkf4j8$9r9$1@polsl.gliwice.pl> <5...@4...com> <dkfe6j$dua$1@polsl.gliwice.pl> <3...@u...de> <f...@4...com> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de AXbzLB8P7OmBCU3neXaVPQV2p4oyZZ/1/JVx42vdDMFyb6YA/L4JES User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <f...@4...com> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:251786 Ukryj nagłówki Marcin E. Hamerla wrote: | |
Zobacz także