Data: 2005-11-04 16:44:26
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kondziorek <p...@g...pl> wrote:
>> >A tak juz BTW to zastanow sie najpierw czemu wedliny w calej unii smakuja
>> >tak samo (jedynie w Polsce jeszcze sie do norm Unii nie dostosowali)
>> >
>> >
>> To Ty jadles wedliny z calej Unii??
>>
>> Kot, co z niejednego pieca kielbasy jadal...
> Jadalo sie tu i uwdzie
> Poza tym mam znajomych ktorzy jezdza po calym swiecie
> I nie raz rozmawialismy na te wlasnie tematy
Cholera - wychodzi na to, że np. szynka parmeńska i chorizo, które kupowałem
w którymś (o zgrozo!) hipermarkecie były wyprodukowane w Polsce. Jako żywo
dało się je smakiem odróżnić.
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|