Data: 2005-11-04 17:00:08
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nixe <n...@f...peel> wrote:
> "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.removeX> napisał
> No właśnie, dlaczego??? Nigdzie nie ma normalnej, suchej myśliwskiej.
> Podobnie jest z kabanosami.
> Dorwanie takich, na których zęby można połamać, to jak znalezienie igły w
> stogu siana.
> Teraz kabanos często różni się od 'zwyczajnej' jedynie średnicą i kolorem
> :-/
Krakusa bywają całkiem dobre. Tylko nie wszystkie - muszą być takie
'kostropate', a nie równe. Ale nie wiem, czy to specjalna odmiana, czy po
prostu czasem im się lepiej udaje. U nas w Tesco bywają na stoisku z wędlinami
(na wagę oczywiście).
>> No ale ostatnio odkrylem niezla kielbase: polska surowa dojrzewajaca.
> Jakiego producenta?
/aol
Pedro.
--
#!perl -- Maciej "Pedro" Jastrzębski <M...@m...lublin.pl>
open(h,${$|})?$_=<h>.<h>:fwd<vgy;split??;$=-=$=;whil
e(!$S){$===43?exit:print$_
[$==unpack"x$?c",' !*"T1*K1OKD1*T1#1*m#Oi*/ODj1#N)*"E#B*"O*@n*/O@KE"1#N Bj*!'.
'K1Bj*@n*1l1B)Bm!*i)"T*)"ND)(1* *h#)1BjN*+'];$?+=!$S}
|