Data: 2004-01-01 18:06:02
Temat: Re: swiezy szpinak duszony na masle
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <bt1mts$suu$1@atlantis.news.tpi.pl>, karl
<k...@w...pl> wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:010120041850287069%wlalos@onet.pl...
> > In article <bt1mcm$qte$1@atlantis.news.tpi.pl>, karl
> > <k...@w...pl> wrote:
> >
> > > Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
> napisał
> > > w wiadomości
> > > > Tez niespecjalny.
> > > To rzecz gustu lub jego braku. No to jak piec te karkówke.
> >
> > Taką jaka jest.
> Nie solić, nie pieprzyć, nie czosnkować?
> Czyli co, obmyć i do pieca?
Na pewno posolić. To właściwie wystarczy. Jak ktoś chce coś więcej to
można też obłożyć nieco cebulą w czasie pieczenia. Można ewentualnie
odrobinę popieprzyć, ale niekoniecznie. Raczej jak ktoś lubi to trochę
majeranku. Czosnek to według mnie już przesada.
Władysław
|