Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szynka Re: szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: szynka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!border1.nntp.ams1.giganews.com!nntp.giganews.com!peer01.ams1!peer.ams1.xl
ned.com!news.xlned.com!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-media.com!news.highwind
s-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.new
s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: szynka
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <tve7C.12423$NB2.1425@fx01.ams1>
<5a6ec884$0$609$65785112@news.neostrada.pl>
<xZQbC.263110$Rq.130631@fx19.ams1>
<5a701dfb$0$587$65785112@news.neostrada.pl>
<DAVbC.530957$X77.85138@fx11.ams1> <p4pai4$kgg$1@node1.news.atman.pl>
<5a706bb6$0$600$65785112@news.neostrada.pl>
<p4q7s2$i5a$1@node1.news.atman.pl>
<5a70ebc1$0$1667$65785112@news.neostrada.pl>
<p4r0if$t0u$1@node2.news.atman.pl> <4l8cC.600254$iP7.8479@fx09.ams1>
<5a717206$0$685$65785112@news.neostrada.pl>
<qGecC.273478$Rq.11883@fx19.ams1>
From: FEniks <x...@p...fm>
Date: Sat, 10 Feb 2018 21:54:24 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101
Thunderbird/52.6.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <qGecC.273478$Rq.11883@fx19.ams1>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Language: pl
Lines: 11
Message-ID: <5a7f5bfe$0$599$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 217.99.177.93
X-Trace: 1518296063 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 599 217.99.177.93:63379
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 1780
X-Received-Body-CRC: 1645348625
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380049
Ukryj nagłówki

W dniu 31.01.2018 o 08:58, Marcin Debowski pisze:
> Różnie rózni podaja, widziałem też 4-8C. 5oC od 8oC w każdym razie to
> żadna istotna różnica :) Zresztą jak Stefan pekluje w bardzo niskiej
> temperaturze to pewnie z małą ilością saletry tez nie jest jakoś
> ryzykowne, ale lepiej usciślić aby sie coś nie nakisiło.

Czy mięso do szynkowara musi być zapeklowane? Czy wystarczy je po prostu
przyprawić po swojemu, zamarynować?

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 i...@g...pl
11.02 stefan
11.02 stefan
11.02 i...@g...pl
11.02 FEniks
11.02 i...@g...pl
13.02 i...@g...pl
17.03 Jivanmukta
27.03 XL
27.03 stefan
27.03 Jarosław Sokołowski
27.03 XL
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?