Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szynka Re: szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: szynka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
OSTED!not-for-mail
From: stefan <s...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: szynka
Date: Sun, 11 Feb 2018 12:04:50 +0100
Organization: ATMAN - ATM S.A.
Lines: 16
Message-ID: <p5p80i$id2$1@node1.news.atman.pl>
References: <tve7C.12423$NB2.1425@fx01.ams1>
<5a6ec884$0$609$65785112@news.neostrada.pl>
<xZQbC.263110$Rq.130631@fx19.ams1>
<5a701dfb$0$587$65785112@news.neostrada.pl>
<DAVbC.530957$X77.85138@fx11.ams1> <p4pai4$kgg$1@node1.news.atman.pl>
<5a706bb6$0$600$65785112@news.neostrada.pl>
<p4q7s2$i5a$1@node1.news.atman.pl>
<5a70ebc1$0$1667$65785112@news.neostrada.pl>
<p4r0if$t0u$1@node2.news.atman.pl> <4l8cC.600254$iP7.8479@fx09.ams1>
<5a717206$0$685$65785112@news.neostrada.pl>
<qGecC.273478$Rq.11883@fx19.ams1>
<5a7f5bfe$0$599$65785112@news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 89-71-145-197.dynamic.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: node1.news.atman.pl 1518347090 18850 89.71.145.197 (11 Feb 2018 11:04:50
GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Feb 2018 11:04:50 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101
Thunderbird/52.6.0
In-Reply-To: <5a7f5bfe$0$599$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Language: pl
X-Antivirus: Avast (VPS 180210-0, 2018-02-10), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380056
Ukryj nagłówki

W dniu 2018-02-10 o 21:54, FEniks pisze:
> W dniu 31.01.2018 o 08:58, Marcin Debowski pisze:
>> Różnie rózni podaja, widziałem też 4-8C. 5oC od 8oC w każdym razie to
>> żadna istotna różnica :) Zresztą jak Stefan pekluje w bardzo niskiej
>> temperaturze to pewnie z małą ilością saletry tez nie jest jakoś
>> ryzykowne, ale lepiej usciślić aby sie coś nie nakisiło.
>
> Czy mięso do szynkowara musi być zapeklowane? Czy wystarczy je po prostu
> przyprawić po swojemu, zamarynować?
>
> Ewa
>
Nie, nie musi być używana sól peklowa. można je po prostu przyprawić po
swojemu. Marynowanie w przyprawach, ziołach tez jest fajne.
pozdr
Stefan

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.02 stefan
11.02 i...@g...pl
11.02 FEniks
11.02 i...@g...pl
13.02 i...@g...pl
17.03 Jivanmukta
27.03 XL
27.03 stefan
27.03 Jarosław Sokołowski
27.03 XL
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
28.09 RM
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?