Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia szynka Re: szynka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: szynka

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.54.205 with SMTP id d196mr858653vka.14.1518383452561; Sun, 11
Feb 2018 13:10:52 -0800 (PST)
X-Received: by 10.31.54.205 with SMTP id d196mr858653vka.14.1518383452561; Sun, 11
Feb 2018 13:10:52 -0800 (PST)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer03.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer02.iad!feed-me.highwinds-medi
a.com!news.highwinds-media.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!border2.nntp.dca1
.giganews.com!nntp.giganews.com!h20no661605qtm.0!news-out.google.com!e34ni134qt
c.0!nntp.google.com!q21no2124821qtn.1!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.goo
glegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Sun, 11 Feb 2018 13:10:52 -0800 (PST)
In-Reply-To: <5a804481$0$588$65785112@news.neostrada.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=79.191.119.153;
posting-account=zM1RagoAAABTI00siSfGoyMwfAGqCgDP
NNTP-Posting-Host: 79.191.119.153
References: <tve7C.12423$NB2.1425@fx01.ams1>
<5a6ec884$0$609$65785112@news.neostrada.pl>
<xZQbC.263110$Rq.130631@fx19.ams1>
<5a701dfb$0$587$65785112@news.neostrada.pl>
<DAVbC.530957$X77.85138@fx11.ams1> <p4pai4$kgg$1@node1.news.atman.pl>
<5a706bb6$0$600$65785112@news.neostrada.pl>
<p4q7s2$i5a$1@node1.news.atman.pl>
<5a70ebc1$0$1667$65785112@news.neostrada.pl>
<p4r0if$t0u$1@node2.news.atman.pl> <4l8cC.600254$iP7.8479@fx09.ams1>
<5a717206$0$685$65785112@news.neostrada.pl>
<qGecC.273478$Rq.11883@fx19.ams1>
<5a7f5bfe$0$599$65785112@news.neostrada.pl>
<6...@g...com>
<p5p840$id2$2@node1.news.atman.pl>
<5a804481$0$588$65785112@news.neostrada.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <7...@g...com>
Subject: Re: szynka
From: i...@g...pl
Injection-Date: Sun, 11 Feb 2018 21:10:52 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 14
X-Received-Bytes: 2393
X-Received-Body-CRC: 1784753113
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380063
Ukryj nagłówki

> Bo skoro mam
sobie sama zrobić domową "wędlinę", to po co > mam ją szpikować azotynami?

1) Aby mieć kontrolę nad ich ilością (konieczne minimum, a nie w cały świat).
2) Aby prócz nich nie zjadać karagenu, fosforu, soi itd. - zamiast mięsa.
3) Aby W OGÓLE wiedzieć, co jesz.

Peklowanie to metoda konserwowania sprawdzona od wieków i nie jest szkodliwe, jeśli
ilość substancji peklujących jest optymalna.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.02 i...@g...pl
17.03 Jivanmukta
27.03 XL
27.03 stefan
27.03 Jarosław Sokołowski
27.03 XL
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
15.04 Jivanmukta
28.09 RM
28.09 Jarosław Sokołowski
28.09 Trybun
28.09 d...@g...com
28.09 Jarosław Sokołowski
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?