Data: 2004-04-29 21:48:35
Temat: Re: udka z kurczaka bez kości (ok 1 kg) co z tego zrobić?
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dans la news:ghekc.579221$Or1.549846@news.chello.at,
BarBarella <b...@w...pl> a écrit:
> Z mięsem mam rzadko do czynienia i nie mam pomysłu
> Udka to podobno
> dobre mięso
aha, pierwsza bzdura
> i nie chcę go zmarnować. To podobno kurczak
> "wegetariański".
druga bzdura
> (Tak na marginesie - Czy rzeczywiście warto kupować
> takie mięso?).
druga bzdura' bis
> Ostatnio robiłam pseudo tandoori chicken (z udek z
> kością - oczywiście nie w tym piecu)
I pewnie nie z tego miesa
> i nie chcę się powtarzać. Macie
> może propozycję na coś dobrego? (dla kogoś leniwego) ;)
Konfitury ze sliwek ?
> Z góry dzięki za sugestie,
> pozdrawiam
> barbarella
Ustaw sobie kodowanie.
--
Niesz !
|