Data: 2004-05-23 13:37:42
Temat: Re: usmażyć hamburgera
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 23 May 2004 15:22:59 +0200, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:
>Le dimanche 23 mai 2004 ŕ 11:17:40, agatka a écrit :
>
>> próbuję, bez wielkich sukcesów. Mielona wołowina, sól, pieprz,czosnek,
>> mieszam, formuję i rozpada się na patelni... słyszałaz że do hamurgerów nie
>> daje się jajka więc jak to dobrze sklecić?
>
>Nie daje sie jajka, ani soli (wolowine zawsze soli sie *po*
>obsmazeniu), ani w ogole niczego...
>Osobiscie do hamburgerow kupuje mielone mieso i "uklepuje" dosyc
>cienkie placuszki. Nigdy nie mialam problemow z rozpadaniem... a moze
>ty po prostu w zbyt niskiej temperaturze smazysz ?
>
>
>Ewcia
na moje oko ona jej jeszcze za delikatnie je uklepuje.......
trys
K.T. - starannie opakowana
|