« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: wekowanie mięsa Date: Thu, 8 Jul 2004 09:33:23 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 6 Message-ID: <ccitcv$t9e$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cchcm0$npe$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: s0cfpi.pkobp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1089272031 29998 194.242.62.14 (8 Jul 2004 07:33:51 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 8 Jul 2004 07:33:51 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:207017 Ukryj nagłówki Mięso należy pasteryzować trzykrotnie w odstępach jednodobowych, za każdym |
Zobacz także