Data: 2006-05-01 17:29:32
Temat: Re: zabek czosnku, a czosnek granulowany
Od: "kasia maruda" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar" <w...@i...de> napisał w wiadomości
news:4bkqpkF123fjpU1@uni-berlin.de...
> kasia maruda schrieb:
>
> >>> ps. wiem, ze taki swiezy jest o wiele lepszy, ale z braku laku....
> >
> > Zależy do czego. Grzanki z patelni tylko posypane granulowanym :)
>
> no nieeeeee. Normalnym czosnkiem posmarować.
>
> Waldek
Mam na myśli takie maczane w rozbełtanym jajku. W mojej wersji są tak
miękkie, że posmarować się nie da.
Ale taki chlebek przyrumieniony na chrupiąco to jak najbardziej potarty
czosnkiem :)
kasia maruda
|