Data: 2003-11-25 22:02:34
Temat: Re: zupa rybna
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Sabinka" <s...@w...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:bq0lv3.3vvij9h.1@sa.re...
> Interesowalby mnie przepis najprostszy. Czy po prostu pogotowac te
> resztki, odcedzic, wrzucic wloszczyzne i juz? Do tego makaron?
> Ziemniaki?
> --
> Pozdrawiam, Sabina
> (z adresu usun co trzeba)
>
> www.pajacyk.pl
Najprosciej ugowac rosol, dokladnie tak jak gotujesz miesny., potem mozesz
troche "zatrzepac" grysikem(raczej rzadko, nie za gesto) i do tego
grzanki.Taki rosolek robie na wigilie, nie smakuje na rybe.Jak pierwszy raz
jadlam u tesciowej, to myslalam,ze to rosol na miesie.Jadlam w Moskwie
solanke, to byla zupa rybna, ale juz bardziej skomplikowana.
Ilona
|