Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Rybne szaszłyki- przepis Rybne szaszłyki- przepis

Grupy

Szukaj w grupach

 

Rybne szaszłyki- przepis

Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.o
net.pl!newsgate.pl
From: a...@i...pl (Aga)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Rybne szaszłyki- przepis
Date: 27 Nov 2002 18:36:22 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 24
Message-ID: <022101c2963b$3f6adcc0$0b12a8c0@cicha>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1038418582 32729 192.168.240.245 (27 Nov 2002 17:36:22 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 27 Nov 2002 17:36:22 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.23.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 790BE7FB9 for <p...@n...pl>;
Wed, 27 Nov 2002 18:35:45 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.23.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 790BE7FB9 for <p...@n...pl>;
Wed, 27 Nov 2002 18:35:45 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.23.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 790BE7FB9 for <p...@n...pl>;
Wed, 27 Nov 2002 18:35:45 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.23.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 790BE7FB9 for <p...@n...pl>;
Wed, 27 Nov 2002 18:35:45 +0100 (CET)
X-Received: from KobyaiKo (cicha.piekary.net [80.48.23.12]) by poczta.interia.pl
(Mailserver) with ESMTP id 790BE7FB9 for <p...@n...pl>;
Wed, 27 Nov 2002 18:35:45 +0100 (CET)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:136378
Ukryj nagłówki

Rybne szaszłyki
po 15 dag wędzonego łososia, pstrąga i halibuta w kawałku.
2 gałązki świeżej bazylii, puszka szparagów, 2 cytryny pieprz.
No i do roboty
z ryb zdjąć skórę wyjąć ości pokroić,szparagi osączyć z zalewy
pokroić,listki bazyli opłukać i osuszyć,cytryny dokładnie wyszorować
sparzyć wrzątkiem,pokroić na plasterki. na drewnianą szpilkę do
szaszłyków nadziewać po kawałku każdej ryby przekładając je bazylią,
plasterkami cytryny i szparagami. szaszłyki ułożyć na talerzu wyłożonym
plasterkami cytryny.
pozdrawiam Aga
jak fainie że dzieci śpjią tylko co w nocy będą robić
mam nadzieje że też będą spać




----------------------------------------------------
------------------
NEWSY. Minuta po minucie. >>> http://link.interia.pl/f168a


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?