Data: 2003-05-02 11:04:27
Temat: Ser feta
Od: w...@g...pl (Elżbieta)
Pokaż wszystkie nagłówki
Miałam ser feta z Mlekowity. Postanowiłam użyć go do sałatki, no i
muszę przyznać, że się trochę zaskoczyłam jego konsystencją. Na
opakowaniu tak ładnie wyglądał pokrojony w kostkę. Natomiast mój był
bardzo miękki, prę dzej do smarowania niż krojenia, gdy chciałam
pokroić to się rozsypywał i przyklejał do noża, rąk i wszystkiego
wokół. jak w takim razie pokroić go ładnie w kostkę do sałatki??
Możecie zaproponować coś z czym się dobrze skomponuje taki ser? Jak
mój mały alergik nie dostanie w przeciągu kilku dni wysypki, to może
ten ser na dłużej u nas zagości.
Elżbieta
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|