| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!feeder.erje.net!eu.feeder.erje.net!news1.as 3257.net!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-e xc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED !not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Subject: Tort bezowy. Newsgroups: pl.rec.kuchnia User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit Reply-To: i...@g...pl Date: Thu, 25 Apr 2013 23:36:02 +0200 Message-ID: <7...@4...net> Lines: 5 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.9.128.158 X-Trace: 1366925757 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 26687 83.9.128.158:1849 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:350812 Ukryj nagłówki Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go | |
Zobacz także