Data: 2013-04-27 01:25:08
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 26 Apr 2013 23:53:34 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2013-04-26 14:18, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Fri, 26 Apr 2013 13:29:40 +0200, Qrczak napisał(a):
>>> Dnia 2013-04-26 11:48, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>> Dnia Fri, 26 Apr 2013 10:14:41 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>>> Dnia 2013-04-25 23:36, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>>> Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go
>>>>>> przechować do następnego dnia?
>>>>>
>>>>> Tak.
>>>>
>>>> Tzn wiem, że tak, ale czy w stanie niezmienionym?
>>>> 3-)
>>>
>>> Jeśli czegoś w mojej wcześniejszej wypowiedzi nie zrozumiałaś, to dodam
>>> jeszcze: tak.
>>>
>>> Q
>>
>> Odpowiedziałaś "tak" na moje ŹLE postawione pytanie.
>> Zrozumiałam to co należy, czyli ani mniej, ani więcej, niż tylko to, że
>> potwierdzasz, iż MOŻNA przechować ten tort do następnego dnia, a przecież
>> równie dobrze można potwierdzić, że da się przechować surowe jajka przez
>> rok i to bez lodówki...
>> W jakim stanie - to już inna sprawa, dlatego uściśliłam pytanie.
>
> Tak, zachęcasz do zwierzeń.
>
Ależ nie musiałaś. Chciałaś.
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|