Data: 2013-04-26 11:56:53
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Anai <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 25.04.2013 23:36, Ikselka pisze:
> Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go
> przechować do następnego dnia? Czy beza nie zmięknie?
>
Robiłam jakiś czas temu coś na kształt Pavlowej - po nocy w lodówce był
całkiem rześki
http://kuchniaanai.blogspot.com/2013/02/improwizowan
a-zimowa-pavlova.html
--
Pozdrówki
Anai
***** MóJ SŁitAśNy TofFanY BloGasEk *****
http://kuchniaanai.blogspot.com/
"...dla mnie dobroczyńcy zwierząt są jak jacyś chrześcijanie. Wszyscy
tak radośni i pełni dobrych intencji, aż po pewnym czasie człowieka
korci, żeby pójść w świat i odrobinę sobie pogwałcić i poplądrować. Albo
kopnąć kota..." J.M. Coetzee Hańba
|