Data: 2013-04-26 14:19:31
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 26 Apr 2013 11:56:53 +0200, Anai napisał(a):
> W dniu 25.04.2013 23:36, Ikselka pisze:
>> Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go
>> przechować do następnego dnia? Czy beza nie zmięknie?
>>
> Robiłam jakiś czas temu coś na kształt Pavlowej - po nocy w lodówce był
> całkiem rześki
> http://kuchniaanai.blogspot.com/2013/02/improwizowan
a-zimowa-pavlova.html
Bardzo dziękuję za rozwianie moich obaw, wykorzystam też Twój przepis,
nieco tylko modyfikując dodatki do nadzienia :-)
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|