Data: 2013-04-26 14:18:20
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 26 Apr 2013 13:29:40 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2013-04-26 11:48, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>> Dnia Fri, 26 Apr 2013 10:14:41 +0200, Qrczak napisał(a):
>>
>>> Dnia 2013-04-25 23:36, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>> Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go
>>>> przechować do następnego dnia?
>>>
>>> Tak.
>>>
>>
>> Tzn wiem, że tak, ale czy w stanie niezmienionym?
>> 3-)
>
> Jeśli czegoś w mojej wcześniejszej wypowiedzi nie zrozumiałaś, to dodam
> jeszcze: tak.
>
> Q
Odpowiedziałaś "tak" na moje ŹLE postawione pytanie.
Zrozumiałam to co należy, czyli ani mniej, ani więcej, niż tylko to, że
potwierdzasz, iż MOŻNA przechować ten tort do następnego dnia, a przecież
równie dobrze można potwierdzić, że da się przechować surowe jajka przez
rok i to bez lodówki...
W jakim stanie - to już inna sprawa, dlatego uściśliłam pytanie.
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|