Data: 2013-04-26 23:53:34
Temat: Re: Tort bezowy.
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2013-04-26 14:18, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
> Dnia Fri, 26 Apr 2013 13:29:40 +0200, Qrczak napisał(a):
>> Dnia 2013-04-26 11:48, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>> Dnia Fri, 26 Apr 2013 10:14:41 +0200, Qrczak napisał(a):
>>>> Dnia 2013-04-25 23:36, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
>>>>> Tort bezowy, tort Dacquoise - jak zwał tak zwał, ale czy można go
>>>>> przechować do następnego dnia?
>>>>
>>>> Tak.
>>>
>>> Tzn wiem, że tak, ale czy w stanie niezmienionym?
>>> 3-)
>>
>> Jeśli czegoś w mojej wcześniejszej wypowiedzi nie zrozumiałaś, to dodam
>> jeszcze: tak.
>>
>> Q
>
> Odpowiedziałaś "tak" na moje ŹLE postawione pytanie.
> Zrozumiałam to co należy, czyli ani mniej, ani więcej, niż tylko to, że
> potwierdzasz, iż MOŻNA przechować ten tort do następnego dnia, a przecież
> równie dobrze można potwierdzić, że da się przechować surowe jajka przez
> rok i to bez lodówki...
> W jakim stanie - to już inna sprawa, dlatego uściśliłam pytanie.
Tak, zachęcasz do zwierzeń.
Q
--
poglądowo nie ciąłwszy
|