Data: 2001-11-13 14:40:25
Temat: W sprawie lukru
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jakos tak wychodzi, jak z fusow, ze Swieta beda w domu, nie w
Polsce.
Przyjedzie (wreszcie!) na Swieta synus z narzeczona (i calkiem
nowym pieskiem - przybleda - sluze fotografia psia ;)) ).
jakos tak mnie w tym roku ciagnie do Swiat, po raz pierwszy od
bardzo dawna . I chce sie porzadnie przylozyc do tego.
Jak zwykle bedzie mak z lamancami, pewnie zrobie rozlatujacy sie
i pekniety makowiec, ale jeszcze nie robilam w ogole piernika
(jakos nie zaszla potrzeba...). Teraz widzialam przepis Miniki na
Caluski, gdzie wymieniony jest lukier...moze polukruje wszystko,
co upieke...
jak Wy robicie jakis porzadny lukier?? woda z cukrem pudrem czy
cos tam mnie w ogole nie neci...chce lukru!!! Takiego do
odrywania i zdrapywania!!!
Natchnijcie mnie i podrzuccie jakies ciekawe przepisy lukrowe
ta,
Krysia (moze cygaro polukruje...hhhmmm)
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|